Pullonkaulan blogi

Pullonkaulan jäsenten kirjoituksia eri aiheista!

Eero Länsipuro

13.1.2020

Uudet tilat, uudet projektit

Pullonkaula ry on sanonut hyvästinsä hyvin palvelleelle kerhohuoneelle Sähkötalossa ja on siirtynyt uuteen aikakauteen Päärakennuksen kellarissa (PB004). Edessä on totuttelua niin uusiin naapureihin, uusiin kasvoihin sekä uusiin projekteihin.

Continue reading

Eero Länsipuro

14.12.2019

Vuosi vaihtuu ja meno muuttuu

Vuosikymmen vaihtuu, joten moni taas kerran miettii mitä elämällään tekee. Itselleni tarjoutui onneksi enemmän kuin tarpeeksi tekemistä Yliopistomme monipuolisimmassa kerhossa Rahastonhoitajan sekä varapuheenjohtajan tehtävissä.

Continue reading

Mikko Ukkonen

24.8.2017

Morjesta uudet Fuksit!

Se olisi sitten taas syksy ja uusi harrastevuosi! Hetkinen, pitäisikö tässä keritä opiskelemaankin? Edellisen kevään fuksina ajattelin kirjoittaa postauksen siitä, kuka olen ja miten ajauduin Pullonkaulan toimintaan sekä miksi sinunkin pitäisi liittyä.

Continue reading

Mikko Tuomisto

16.4.2017

Blogiohjeet

Terve! Verkkosivuillamme on viimein julkaistu pitkään kaivattu blogiosio! Pullonkaulan jäsenet saavat halutessaan kirjoitella tänne juttuja tuotantotekniikkaan, Pullonkaulan toimintaan tai vaikkapa höyrypannuihin liittyen omalla nimellään. Lue lyhyt ohje, miten tehdä oma blogikirjoitus!

Continue reading