Koronasyksy pullonkaulalla (JA tervetuloa uudet fuksit!)

Maailmalla eletään poikkeusoloissa, jotka vaikuttavat myös opiskelijaelämään. Karanteenin myötä Pullonkaulakin joutui sulkemaan kerhotilansa koko yliopiston kanssa maaliskuussa. Pian kuitenkin alkaa syyslukukausi, ja yliopiston tiloja pääsee taas käyttämään.

Yliopiston tilat sulkeutuivat maaliskuussa, ja siitä lähtien Pullonkaulan kerhotilat ovat olleet ennennäkemättömän autiot. Vaikka kerhon toiminta on ulkopuolelta silmäillen pysähtynyt, on hallitus tehnyt toimarien kanssa tarpeellista kokoustamista, jotta kerhon toiminta jatkuisi sujuvasti tilojen avautuessa elokuussa. Samalla hallitus on pohdiskellut syksylle suunniteltujen tapahtumien kohtaloa. Pyrimme suositusten ja rajoitteiden salliessa järjestämään robotiikkaan sekä 3d-tulostukseen perehdyttävää tunkkaustoimintaa syksyllä.

Elokuun alussa tätä kirjoittaessa on 1. periodi jo nopeasti lähestymässä. Tämä tarkoittaa uusia fukseja sekä yliopiston avautumista (tällä hetkellä rajoitetusti). Uusien fuksien orientaatioviikko, johon on kirjoitushetkellä vain kaksi viikkoa aikaa, järjestetään osittain etänä sekä pienemmissä ryhmissä. Vielä on epäselvää, voidaanko yliopistolla järjestää tuttuja kilta/kerhokierroksia tutorryhmissä. Järjestetäänpä sitä tai ei, ovat kaikki fuksit sekä kerhon toiminnasta kiinnostuneet tervetulleita tutustumaan Pullonkaulaan Päärakennuksen kellariin!