Blogiohjeet

Terve! Verkkosivuillamme on viimein julkaistu pitkään kaivattu blogiosio! Pullonkaulan jäsenet saavat halutessaan kirjoitella tänne juttuja tuotantotekniikkaan, Pullonkaulan toimintaan tai vaikkapa höyrypannuihin liittyen omalla nimellään. Lue lyhyt ohje, miten tehdä oma blogikirjoitus!

1. Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään omalle tilillesi osoitteessa www.pullonkaula.net/admin. Jos et omista vielä tiliä, lähetä sähköpostia tai telegram viestiä webmastereille Aleksi Järvelälle tai minulle.

2. Paina ylhäältä komentopaneelista + New. ( tai valitse avautuvasta alasvetovalikosta Post )

3. Valitse postin kategoriaksi Blogi.

4. Valitse FORMAT laatikosta Status vaihtoehto

Nyt olet valmis kirjoittamaan blogikirjoituksesi! Jos haluat lisätä juttuusi kuvia, paina Add Media -painiketta kirjoituskentän vasemmasta yläkulmasta ja raahaa ja pudota haluamasi kuvat  Wordpressiin tai selaa Pullonkaulan arkistoja.

Jos et halua kirjoittaa kaikkea kerralla valmiiksi paina Publish -ruudusta Save Draft. Kun haluat julkaista jutun paina paina Publish.

5. Ennen kuin julkaiset tekstin, erota siitä alkukappale read more tag :lla. Näin koko blogikirjoituksesi ei näy valikossa, vaan pelkästään alkukappale. Muotoile alkukappale houkuttelevaksi ja tiiviiksi.

6. Lisää halutessasi oma pääkuva blogipostauksellesi Featured image laatikosta.

7. Lisää tageja. Tagit kuuluvat bloggaukseen. Katsotaan, jos jossain kohti lisätään jotain toiminallisuutta myös niihin…

Hauskaa bloggailua!

– Mikko Tuomisto

Pakolliset ja hyödylliset painikkeet post näkymässä.