Jäseneksi

Kuinka liittyä?

Pullonkaulan jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Tampereen Yliopiston opiskelija tai mikäli innokkuutta löytyy, myös muiden korkeakoulujen opiskelijat voivat liittyä. Jäsenyys maksaa 3 euroa. Saat jäsenyytesi lisäksi Pullonkaula -haalarimerkin yhteensä 5 euron hintaan! Jäsenyys on lukuvuosittainen, eli syksystä syksyyn. Mikäli vanha jäsen ei ole suorittanut jäsenmaksuaan lokakuun loppuun mennessä, katsotaan jäsen eronneeksi.

Ensisijaisesti jäsenmaksun voi suorittaan MobilePay:n kautta. Syötä MobilePayssa summaksi 3 euroa ja vastaanottajan kenttään 93386 ja jatka eteenpäin. Tarkasta, että näkyville tulee Pullonkaula RY:n logo.  Lisää kommenttikenttään “jäsenmaksu” ja oma nimi. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä.

Maksun voi myös suorittaa kerhon tilille FI93 5730 0820 8499 21 tilisiirtona. Lisää viestikenttään “jäsenmaksu”. Jos ostat samalla haalarimerkin, lisää viestikenttään “jäsenmaksu ja haalarimerkki”. Jäsenyyden voi myös maksaa paikan päällä kerholla käteisellä.

Kun jäsenmaksu on maksettu, täytä tietosi oheisesta linkistä jäsenlomakkeeseen. https://forms.office.com/r/6jirKffag5

Jäsenlomakkeella kerätään yhdistyslailla vaaditut tiedot kerhon jäsenistä.

Pullonkaula ry:n rekisteriseloste

Kuinka osallistua toimintaan?

Pullonkaulan drinkkirobotiimi kokoontuu pääsääntöisesti keskiviikkoisin kello 17:00. 3D-tiimi on kokoontunut maanantaisin 17:00. Helpoiten toimintaan pääsee mukaan liittymällä Telegram-ryhmään ja kävelemällä kerhohuoneelle. Jäsenet viettävät muutenkin aktiivisesti aikaansa kerhohuoneella mm. harkkatöiden parissa. Poikkea vaikka kertomaan mitkä projektit kiinnostavat sinua! Tilamme sijaitsee Hervannan kampuksella MIKin sekä Blebeijien vieressä, eli Päärakennuksen kellarissa (PB004). Kerhohuone on auki aina kun hallituksen jäsen tai toimihenkilö on läsnä (pyrimme pitämään ovia auki jatkuvasti opiskeluaikoina arkisin). Telegram-ryhmäämme QR-koodin löydät kerhohuoneelta.

Tule tutustumaan toimintaan! Liittymisen jälkeen voit:

  • osallistua projekteihin, puuhanurkkauksiin ja excursioille
  • käyttää Drinkkirobottia koulutuksen jälkeen
  • juoda kerhon tarjoamaa kahvia
  • Saada kerhon tukea omiin projekteihin (lisätietoa saa hallitukselta ja kerhohuoneelta kysyttäessä)

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Kannatusjäsenmaksu on 20 € yksityishenkilöiltä, 250 € yrityksiltä. Maksu suoritetaan tilisiirtona Pullonkaula ry:n tilinumeroon FI93 5730 0820 8499 21, viestinä “kannattajajäsenyys”, oma nimi ja tervehdys.