Jäseneksi

Kuinka liittyä?

Pullonkaulan jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Tampereen Yliopiston opiskelija tai mikäli innokkuutta löytyy, myös muiden korkeakoulujen opiskelijat voivat liittyä. Jäsenyys maksaa 3 euroa. Saat jäsenyytesi lisäksi Pullonkaula -haalarimerkin yhteensä 5 euron hintaan! Jäsenyys on lukuvuosittainen, eli syksystä syksyyn. Mikäli vanha jäsen ei ole suorittanut jäsenmaksuaan lokakuun loppuun mennessä, katsotaan jäsen eronneeksi.

Maksun voi suorittaa kerhon tilille FI93 5730 0820 8499 21 tilisiirtona viestinä nimi, sähköposti, kotipaikkakunta, syntymäaika. Jos ostat samalla haalarimerkin, lisää viestiin “haalarimerkki”. Jäsenyyden voi myös maksaa paikan päällä kerholla.

Vaihtoehtoisesti jäsenyyden voi suorittaa myös MobilePay:n kautta.  Syötä MobilePayssa summaksi 3 euroa ja vastaanottajan kenttään 93386 ja jatka eteenpäin. Tarkasta, että näkyville tulee Pullonkaula RY:n logo.  Lisää kommenttikenttään “jäsenmaksu” ja oma nimi. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä.

Pullonkaula ry:n rekisteriseloste

Kuinka osallistua toimintaan?

Pullonkaulan drinkkirobotiimi kokoontuu pääsääntöisesti keskiviikkoisin kello 17:00. 3D-tiimi on kokoontunut maanantaisin 17:00. Helpoiten toimintaan pääsee mukaan liittymällä Telegram-ryhmään ja kävelemällä kerhohuoneelle. Jäsenet viettävät muutenkin aktiivisesti aikaansa kerhohuoneella mm. harkkatöiden parissa. Poikkea vaikka kertomaan mitkä projektit kiinnostavat sinua! Tilamme sijaitsee Hervannan kampuksella MIKin sekä Blebeijien vieressä, eli Päärakennuksen kellarissa (PB004). Kerhohuone on auki aina kun hallituksen jäsen tai toimihenkilö on läsnä (pyrimme pitämään ovia auki jatkuvasti opiskeluaikoina arkisin). Telegram-ryhmäämme pääsee liittymään tästä.

Tule tutustumaan toimintaan! Liittymisen jälkeen voit:

  • osallistua projekteihin, puuhanurkkauksiin ja excursioille
  • käyttää Drinkkirobottia koulutuksen jälkeen
  • juoda kerhon tarjoamaa kahvia
  • Saada kerhon tukea omiin projekteihin (lisätietoa saa hallitukselta ja kerhohuoneelta kysyttäessä)

Kannattajajäsenyys

Kannattajajäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Kannattajajäsenmaksu on 50€. Maksu suoritetaan tilisiirtona Pullonkaula ry:n tilinumeroon FI93 5730 0820 8499 21, viestinä “kannattajajäsenyys”, oma nimi ja tervehdys.