Category Archives: Vanhat Projektit

Projektiarkisto

Tänne on kerätty menneet projektit. Täällä olevia projekteja ei enään aktiivisesti kehitetä kerholla. Monien täällä olevien projektien osat ovat yhä kerholla tallessa, joten innokkaat yksilöt voivat käynnistää projekteja uudelleen. Osa Täällä näkyvistä projekteista on kuitenkin lopullisesti eläköitynyt (Pääasiassa menneet drinkkirobotti-iteraatiot), koska projektissa käytetyt komponentit eivät enään ole käytössä.

FreeLSS 3D-Skanneri

3D-tiimimme rakentaa kylkiäisprojektina myös 3D-skanneria, joka perustuu FreeLSS avoimen lähdekoodin ohjelmistoon. Projekti on osoittautunut erittäin mukavaksi, koska olemme päässeet yhdistelemään eri tekniikoita ja materiaaleja kuten alumiiniprofiilia, laserleikattua vaneria ja 3D-tulostettua muovia. Lisäksi projekti on opettanut meille Raspberry Pi GPIO:n käyttöä oheislaitteiden ohjauksessa.

Drinkkirobotti 3

Suomen Robotiikkayhdistyksen Drinkkirobotti

Drinkkirobotin taru alkoi vuonna 2002 Suomen Robotiikkayhdistyksen juhliessa 20-vuotista taivaltaan. Silloin Drinkkirobotin ensimmäinen versio palveli juhlavieraita ja muita risteilyllä olleita Siljan laivoilla. Myöhemmin Drinkkirobotti esiintyi muutamissa yritysten tilaisuuksissa ja messuilla herättäen ansaittua kiinnostusta. Continue reading Drinkkirobotti 3